onsdag 25 maj 2011

Årspremiär för Intropaddling, 24 maj

På årets första Intropaddling väntade 9 ivriga förstagångspaddlare när vi lyfte ut kajakerna på en något blåsig onsdagskväll.








Alla blev tilldelad utrustning och efter lite hjälp från ledarna hade alla snart sina kajaker och sig själva klara för avfärd. Men innan vi kunde ge oss iväg demonstrerade Patrik sittställning och hur man på ett säkert sätt tar sig i och ur kajaken nere vid bryggan.







Med tanke på blåsten var det tur att vi gick igenom lite paddelteknik innan det var dags att glida iväg, men ändå var det inte helt lätt att hålla ihop gruppen. Paddlarna mötte dock svårigheterna med glatt humör och redde ut situationen.


När det var tid att paddla iväg tittade solen fram en stund för att heja på oss lite fram till Borgmästarefjärden. Där tog vi paus och skickade iväg Styrbjörn för att se hur det såg ut på andra sidan Långöbron. Inte lovande. Det hade börjat blåsa upp ganska rejält.

Klockan var ändå rätt mycket så vi vände kajakerna hemåt i lätt sidvind.


Tillbaka på Långö runt kl 20 där vi ställde i ordning all utrustning för att sedan avsluta med lite grillad korv och information.


Vi ledare hoppas att alla hade kul och att vi snart ser er igen på våra Onsdagspaddlingar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar